Bestuur
Het bestuur van de Stichting BuurtLAB is verantwoordelijk voor de organisatie. In de statuten is bepaald hoe het bestuur functioneert, wie waarvoor bevoegd is en hoe vaak het bestuur (minimaal) bij elkaar komt. In de statuten is opgenomen hoe de verhoudingen liggen ten opzichte van de directie van BuurtLAB. Bestuur en directie komen 6 keer per jaar bijeen.

Het bestuur van Stichting BuurtLAB bestaat uit:
Voorzitter: de heer J.M.A Hazenak;
PenningmeesterSecretaris: mevrouw H. Bakker;
Algemeen bestuurslid: mevrouw C. Olivers;
Algemeen bestuurslid: mevrouw A. van Rooij.

U kunt het bestuur bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De leden van het bestuur zijn onbezoldigd en ontvangen geen vacatiegelden

De drijvende krachten van BuurtLAB zijn Bart Kleijweg en Edward Boele. Zij zijn de sociaal ondernemers die BuurtLAB die de dagelijkse verantwoordelijkheid dragen. De vergoedingen van de directeuren liggen ruimschoots onder de norm zoals die is vastgesteld in de ‘adviesregeling Beloning Directeuren Goede Doelen, onderdeel van de Code Goed Bestuur voor Goede Doelen. Afhankelijk van opdrachten en werkzaamheden werken er een aantal vakmensen bij BuurtLAB. In 2014 waren dit 8 mensen, veelal deeltijd in dienst. 

Bank
Rabobank Rotterdam: NL29RABO013 79 21 020

Kamer van Koophandel
41127007
RSIN 006325737

ANBI
Stichting BuurtLAB is een stichting met ANBI-status. Lees hier meer over wat ANBI is en betekent.