Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

 

Er borrelt van alles in BuurtLAB

chemie + energie = massa

FC Zylyn

FC Zylyn stimuleert kinderen te (gaan) bewegen en sporten in eigen buurt. Met buurtbewoners zetten we een buurtsportvereniging op.

Meer

 

Proef

Met de Proefmobiel trekken we door buurten en onderzoeken op pleintjes, grasveldjes de natuur. Proefjes doen en proeven. Het begint met verwondering.

Meer

 

 

PopOpClub

De PopOpClub is een methodiek waarbij met bewoners (bottom-up) aanpakken worden ontwikkeld om de effecten van armoede bij kinderen tegen te gaan. 

Meer

 

Ravottuh

Je hebt pas goed gespeeld als vies thuis komt. Dat kan bij Ravottuh. Terreintjes (in de buurt, om de hoek) vol natuurlijke speelaanleidingen.

Meer

 

 

Smakelijke Moestuinen

Gezond eten kun je leren en verse groente hoort op het menu van jonge kinderen. De Smakelijke Moestuinen richt zich op peuters in kinderopvang en peuterspeelzalen.

Meer

 

 

Overige LABactiviteiten

In BuurtLAB wordt regelmatig gezocht naar andere, nieuwe formules in buurten. Met bewoners nadenken, doen, terugkijken, aanpassen en geduld hebben. 

Meer

 

Contact BuurtLAB

Stichting BuurtLAB

Post:

Postbus 22045
3003 DA  Rotterdam

Bezoek:

Crooswijksebocht 10a
3034 NA ROTTERDAM

Mail: info@buurtlab.nl

Facebook

Twitter