Stoepranden is een snel, simpel maar vooral een sfeervol straatspel, leuk voor alle Rotterdammers. Alles wat nodig is, zijn twee spelers een bal en een stoeprand, aan beide zijde van de straat. Doe met je straat, sport- of speeltuinvereniging mee aan het 1ste OpenRotterdams Kampioenschap Stoepranden op woensdag 1 juli 2015. Organiseer vooraf een eigen kwalificatietoernooi en stuur de kampioen(en) naar de finale.

Stoeprandpakket
Straten, sport- en speeltuinverenigingen die meedoen, ontvangen eind mei een stoeprandpakket met oa twee plastic stoepranden, ballen, de spelregels en 25 euro om van het eigen toernooi een feestje te maken en/of voor de vervoerskosten op 1 juli. Het kampioenschap wordt gespeeld in 3 leeftijdscategorieën:

- Kinderen tot 10 jaar
- Kinderen/jongeren van 10 - 20
- Ouder dan 20

Meedoen ?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld als onderwerp 'Stoepranden' en zet in je bericht je naam en adresgegevens. (zie pdf Havenloodspagina)

Het Rotterdams Kampioenschap Stoepranden wordt georganiseerd door 
Thuis Op Straat, BuurtLab de dienst Sport & Cultuur en Opzoomer Mee. De spelmaterialen worden geleverd door Nijha en Sport 81.